Logo Aschehoug

Bestilling

Norsk for yrkesfag

Populære Norsk for yrkesfag er et helt nytt norskverk som dekker norskfaget på Vg1 og Vg2 på alle yrkesfaglige utdanningsprogram.

Bak læreverket står den erfarne lærebokforfatteren Mette Haraldsen samt Cecilie Gitmark og Rune Krogh Nøstdal. Sammen har de utviklet et norskverk som står for både tradisjon og fornyelse. Forfatterne har brukt sin lange undervisningserfaring til å skape et godt redskap for innøving av de grunnleggende ferdighetene: lese, lytte, snakke og skrive. Fagstoffet er presentert på en ryddig og strukturert måte. Her er det differensiering i både tekster og oppgaver, et rikt bildemateriale og en stor samling varierte tekster. Alle tekstene har oppgaver som elevene mestrer.

Norsk for yrkesfag 2 inneholder blant annet kapitler om å lese og forstå saktekster, hvordan skrive artikkel, kulturmøter i samtidstekster, flerspråklighet, særtrekk ved norsk, reklame samt et kapittel om ord, lyd og levende bilder. I tillegg er det et kapittel om hvordan forberede seg til eksamen og et kapittel om begrepsforklaringer, eksempler på språklige virkemidler og informasjon om kildebruk. Den varierte tekstsamlingen fyller nesten halve boka.

I den sammenslåtte utgaven har elevene alt samlet på ett sted. Her er begge bøkene gjengitt med samme innhold og sidetall som i originalversjonene. Det er derfor lett for elevene å finne fram i denne utgaven. 

Ja, takk! Send meg:


Du må minimum velge ett vurderingseksemplar!

Arbeidssted

Asker videregående skole - Skriv kun Asker
Steinkjer ungdomsskole - Skriv kun Steinkjer

Mottaker

Du må fylle ut ditt navn. Du må fylle ut ditt etternavn. Du må fylle ut din e-postadresse.

Læreverk i bruk på din skole i dag?

Norsk Vg1 YF

Norsk Vg2 YF